Rád bych Vás pozval, spolu se svým kuchařským týmem, na nové letní menu restaurace Moderna. Nabízíme hojnost nových chutí a kombinací ...
V předkrmech je mým favoritem marinovaný losos s pohankovými bliny obohacený o fermentovanou ředkvičku, která svou chutí pokrm doladí.
Svou barevnou kombinací Vás v sekci polévek může zaujmout krém z medvědího česneku s křepelčím vejcem, marinovaným lososem a kaviárem.
Jednou z novinek mezi hlavními chody jsou šťavnaté a zároveň křupavé škvarky z jesetera s ručně sbíranými ratte brambory a tradiční japonskou miso majonézou. Pomoci těchto hlavních tří ingrediencí je pokrm jedinečný a sexy.
Do menu jsme nově zakomponovali olivové kuře v pancettě, pro něhož je typická jedinečná olivová a křehká chuť.
Sladkou novinkou je pro tentokrát dort Pavlova s maracuja krémem, který Vás zaujme letní barevností i svou svěží chutí.
Věřím, že Vás menu oslní a najdete si svojí gastronomickou lásku života.
Těším se na Vás, ❤️
Michal Kuczera, Executive chef hotelu Vitality
Restaurace Moderna ... +420 595 530 630 | +420 734 753 842 | gastro@hotelvitality.cz