Menu odráží principy a myšlenky SLOW FOOD. Pokrmy jsou připravovány z čerstvých sezónních ingrediencí a velký důraz je kladen na šetrnou tepelnou úpravu pro zachování nutričních hodnot.
... těšit se můžete na chutě sezóny, ale také na staré lásky.
Věříme, že vám nové menu zpříjemní den a vykouzlí na tváři nejeden spokojený úsměv ❤.
S příchodem podzimu vám s radostí představujeme nové menu restaurace Moderna. Těšit se můžete na chutě sezóny, ale také na staré lásky v podobě zauzeného telecího tartaru, gratinované francouzské cibulačky či konfitovaného kachního stehna.
Grilované kalamáry se středozemní zeleninou a yuzu gelem patří k novinkám mezi předkrmy. V menu dominují polévky francouzské kuchyně ... ostřílená gratinovaná cibulačka i tradiční rybí polévka Bouillabaisse s tomatovým concassé a šafránovým rouille.
Podzimní specialitou se jednoznačně stávají Telecí líčka na portském víně s kořenovou zeleninou a bramborovo-křenovým pyré. Pro milovníky mořských ryb je připravený Grilovaný red snapper s rajčatovým bulgurem a šafránovým buerre blanc.
Mezi trumfy našeho šéfkuchaře zůstává oblíbený steakový pokrm Tournedos Rossini z pravé svíce s Foie gras a k němu se hrdě připojily Mistrovské krevety black tiger s petrželovým olejem a grilovanou zeleninou.
A na závěr vše elegantně zakončí dezert Mousse v podobě hrušky Williams s čokoládou Valrhona a hruškovým rozvarem.
Bon Appétit ❤.
Menu restaurace Moderna
Menu cukrárny Café Maryša
Menu fotografie
Restaurace Moderna ...
Cukrárna Café Maryša ...